vuosi on alkanut ihan hyvin, pahoittelen sitä, etten ole ehtinyt päivittää blogia. olen jumittunut facebookiin - erityisesti knighthood-peliin, jonka pelaamisen aloitin, kun olin flunssassa.
siitä on parannuttu, myös addiktio on helpottanut - en muista milloin olisin viimeksi moista kokenut tietokonepelien kanssa.
töitä on tehty. ja haastatteluja annettu. kuulumisia siis på svenksa tästä linkistä eli viimeisimmästä ny tid-lehdestä.
sanoin siinä hankkivani asunnon, jos saan lottovoiton. en jaksanut odottaa. ja niinpä menin ja tarjosin pari kertaa saman talon parista asunnosta alppilassa. lopulta tarjous tästä hyväksyttiin - for better or worse.
miksi tahdoin omistusasunnon? siksi koska vuokrat helsingissä ovat korkeita, ja vuokrasuhteet epävarmoja. kaupungin jonossa olen ollut jo vuoden. mutta erityisesti siksi, että sitten voin antaa asunnon vuokralle helpommin, kun tulee tarve olla ulkomailla. ja niitä ulkomaanpätkiä on luvassa.
miksi alppila? se on kävelyetäisyydellä keskustasta. sinne tulee ratikka. se on lähellä pasilaa ja rauhanasemaa, työelämäni ja harrastuksieni kiintopisteitä. sen voi antaa vuokralle helpommin lyhyeksi ajaksi, ja esim. ulkomaalaisille. niin, ja alppila on kaunis paikka. muutan sinne maaliskuun lopussa.