ja niin siinä sitten kävi, että pitkäperjantaina jouduin kärsimysten tielle. ripuliin. lopullinen helpotus oloon tuli tänään, niin kuin pääsiäisperinteeseen kuuluisikin.
mitä tapahtui? jätinkö stressaamisen? sen sijaan, että olisin tehnyt töitä, kuten minun näin ihanana häiriöttömänä "vapaapäivänä" olisi pitänyt tehdä, päädyin nayttimaan siitä, että oli yksin ja rauhassa kotona ja katsoin teemalta putkeen näytettyjä ylpeys ja ennakkoluulo -sarjan osioita neljä. rangaistiinko minua tästä synnistä? (lizin ja mr.d'arcyn suhteen katsomisessa on toki se hyvä puoli, että huomaa kuinka ei kannata käyttää kaikkea mielikuvitustaan miesten pohtimiseen - ellei sitä pidä hyvänä naisellisena harrastuksena.) ehkä mahataudin laukeamisesta pitäisi ajatella niin, että jatkuva pieni stressi pitää ainakin jonkin aikaa lääkärin loitolla.
pääsiäissaavutuksiin kuitenkin voi laskea sen, että kävin syömässä isäni ja hänen sisarustensa kanssa. tosi mukavaa. lauantaina vääntäydyin myös varkauteen hakemassa kesävaatteita äidin varastosta ja syömässä hyvin ja hyvässä seurassa. terkkuja kaikille, sekä veljelle, kälylleni ja veljentyttärelleni, jotka viihdyttivät torstaina.
kesävaatteet? kas, vaikka kuinka aamulla olisi neljä astetta pakkasta nyt on siirryttävä kesäkauteen.
lähden reilun viikon päästä pariksi viikoksi kiinaan ja sitten kolmeksi kuukaudeksi dessauhun.
sitä ennen on kuitenkin tehtävä rästiin jääneet työt.
tänään.