tarkemmin ottaen eduskunnan kirjastosta. tässä matkakertomusta.

ukin hautajaiset pidettiin. yhdessä itkettiin, hiljennyttiin ja seurusteltiin. oli kiva nähdä sukua, vaikkakin vielä mukavampi olisi ollut jos ukki olisi vielä keskuudessamme. hautajaisia edeltävänä iltana tapasimme lähisuvun kanssa nyt siis entisessä mummilassa lammasmäellä ja puhuttiin ukista. oli hienoa, että hellu, ukin tyttöystävä ja lapsuudenystävä oli kanssamme. eilen tehtiin perunkirjoitus, ja upeeta on, että eeva-tätini ottaa lammasmäen. sitten talo ja metsät pysyvät suvussa, mutta tietenkin tosi tärkeää on, että eeva ja äiti asuvat lähellä toisiaan (nehän kävivät luonani wienissä keväällä ja meillä oli tosi mukavaa) ja minunkin tulee nähtyä serkkujakin useammin.

oli myös tosi mukavaa nähdä joroislaisia kavereita! pitkästä aikaa yhdessä! ja aamuun asti biletystä. kiitoksia kaikille! toivottavasti tavataan joulun välipäivinä ja kirjoitetaan ystäväkirjaa loppuun. kuten tavallista menneisyyden bilepaikkoja kiertäessä, varkauden baareissa huomasin olevani kovin vanha...

muuten olen koittanut levätä. en päässyt näkemään esim vanhoja työkavereitani, kun jotenkin vain uuvutti. ja piti tehdä luento ja esitelmä. vaikeaa palata edes sivutoimisesti töihin. lopulta luento laclausta jyväskylässä onnistui mielestäni hyvin. esitelmäni oli minusta (ja unkarilaisesta kolleegastani) selkeä, vieraileva saksalainen proffa kategorisoi minua ihan väärin, mutta on ihan hyödyllistä tulla väärinymmärretyksi... ;-) tapasin myös kulttuuripolitiikan proffan, ja menestyksekkäästi: päässen keväälläkin luennoimaan jyväskylään.

muuten keväästä ei ole mitään tietoa, ja se tuntuu hassulta. nyt kuitenkin keskityn olennaiseen eli nykyisyyteen. tulin eilen iskän kautta (kiva nähdä vaikka pikaisesti ja todistaa, että mikkelistä saa hyvää ruokaa) tiinalle, jonne pikkutytöt mette ja nöpö sekä tiinan sisko nenne, tulivat myös samaan aikaan ja vietimme tyttöjen iltaa - vähän erilaista kuin toissailtana varkaudessa.;-) tänä aamuna minua haastateltiin ajankohtaiseen kakkoseen tasaverosta. katsokaapa huomenna!

nyt helsingissä tahdon nähdä kavereita ja pitäisi tehdä tämän viikon luento. soitellaan! nyt tapaamaan setää ja veljeä, joosen synttärit ovat huomenna. tänään kuitenkin juhlikaamme yk:n päivää. onnea yk tai ehkä pikemminkin: lycka till!