viikko vierähtänyt vaaleista. jyväskylässä on taas luennoitu, kiireiset kolme päivää. opettaminen on yhä mukavaa ja jälleen kiva tavata myös kollegoja.
veljentytön ensimmäisiä synttäreitä juhlittu viikonloppuna. onnea myös hänen vanhemmilleen! vanhoja ystäviä lukioajoilta nähty viikonloppuna. (terkut turkuun!)
olen myös harrastanut kulutusjuhlaa: ostin mm. uudet sauvat, jotta pääsen kiertämään töölönlahtea ja vähän kauemmaksi (sitten kun eivät uudet lenkkarit hierrä, niin kuin tänä aamuna). teleskooppisauvat ovat kahdessa vuodessa parantuneet kovasti. nämä voi viedä mukana saksaan ja kauemmaksikin. ja kahden sauvaparin omistajana voin saada vaikka lenkkiseuraakin siellä.
vakavammista aiheista: vaalianalyysiä pitää jatkaa huomenna, mutta tässä on vielä monta muutakin asiaa, eli tänään ei ennätä, vaikka mielessä pyöriikin taas vaikka mitä.
ennen iltaa on saatava monta juttua valmiiksi. silloin taas vuorossa on punainen viiva: sain peruutuspaikan oopperasta aamulla. olen suunnitellut tätä jo pitkään eli olen innoissani. ehkä se inspiroi taas politiikan analyysiin.
nyt kuitenkin lähettämään saksalaiselle ystävälleni ostamani mariverhot: kerrankin marimekon ysmy-ystävämyynti ostokset menivät nimen mukaisesti, vaikka oltiinhan me siellä ystävien (äiti, käly ja varaemo) kesken.