Jenkeissä. Jo tähän mennessä onnistunut ihmettelemään kauheesti kaikkea. Kello on kuitenkin Suomen aikaa aamuneljä, edellinen yö jäi vähän vähäuniseksi. Samoin tänään on lähinnä torkuttu silloin tällöin ja kello hipoo yhdeksää. Republikaanien ehdokkaat väittelevät televisiossa. Ostin tänään pari paikallista poliittista lehteä.
Tapasin myös Oscarin Amsterdamissa aamukahvilla. Mielenkiintoista ja tietty tosi upeeta. On se hollanti vaan niin kansainvälisempi paikka kuin Suomi: paluumatkalla istuin junassa, takana suomalaisia ja vieressä hollantilaisia.
Koneessa istuin öljyalalla työskentelevän texasilaisen vieressä. En viitsinyt alkaa kysyä miksi SkyShop-katalogissa on kymmeniä sivuja erilaisia tavaroita, jotka joka kotiin \"pitää saada\" ja jotka toimivat lähinnä sähköllä, ja sen optimaalisen oluen lämpötila tms. voidaan saada nimenomaan erillisellä sähkölaitteella. Yksi mieleenpainuvista oli sähköviltti, joka toimii autossa tupakansytyttimen kautta.
Manuaalisempiakin laitteita oli pari. Lasten lelujen joukossa oli kaikenlaisia \"viattomia\" pyssyjä, kuten ase, joka ampuu vaahtokarkkeja. Tyyppi oli ihan mukavaa seuraa, mutta olihan mm. merivoimien luottokortti... Kaikkeen sitä törmää.
Welcome to the US!
[edit: pitää lisätä, että immigration oli melkein yhtä kauhea kun kiinassa. kaksi luukkua oli auki ja kymmeniä ihmisiä jonossa niiden takana. sitten onneksi avattiin uusi ovi ja vessahätäisenä hyökkäsin sinne ja pääsin kymmenen muun tyypin (à 3min?) ohi.]