Jee! Kommentteja. Kiva kuulla teistä, ja veljestäni! Pitääköhän se huomenna synttärilahjakseen saamaansa Obama-paitaa..?

Musta oli kanssa hienoa, että varmaan ainoana kansallisena mediana (?) Ydin noteerasi vaali-iltana sen kansallisessa vertailussakin kummallisen ei-puolueryhmittymän vaalivoiton.

Täällä vaalipäivä on huomenna. Kirjoittelin tuonne toiseen blogiin, ja jatkan varmaan vielä huomenna: samoin seuraavaan Ytimeen tulee tietty juttua.

Olen taas istunut telkkarin edessä vähän liikaakin. Käy kateeksi jenkit jotka pääsevät äänestämään. Ja sitten vielä telkkarissa kertovat, että kuinka äänestämässä käyneet saavat kahvia, donitseja ja jäätelöä tässä mainitsemattomista monikansallisista yhtiöistä. Epistä!

Mutta nyt vähän joogaa kehiin ja lukemista. Niin, minähän olen täällä itsenäisyyspäivään saakka. Siihen asti vois tietty miettiä että mitä huono ilma ihmiselle teettää. Tuuli ja H blogeissaan miettivät sitä Delftin suhteen Budapest ja Chicagon keskusta (vaikka asunkin rikkaiden asuinalueella järven rannalla ja Budapestissakin toisinaan rikkaiden asuinalueilla mäillä) on varmaan kanssa vaaravyöhykkeellä.

Onneksi siis kohta pääsen takaisin Suomeen - ja raikkaaseen Jyväskylään! Mistä tulikin mieleen uutinen: minut on nimitetty kulttuuripolitiikan lehtoriksi Jyväskylään 1.12.2008-31.12.2009.