eilen yritin blogata (kirjoitus jai vahingossa julkaisematta) siitä kuinka olympialaisten katsominen on paljon mukavampaa ja ennalta-arvaamattomampaa kuin unkarin politiikan seuraaminen. moniin isoihin arvokisoihin, minulla ei ole ollut mahdollisuutta katsoa urheilua. kuulin, että esimerkiksi hiihtokilpailuja oli uudistettu, ja ehkä jopa sen, että yhdistetyssä hyppää neljä miestä, mutta oudolta se alkuun tuntui. hyvä yhdistetyn pojat! mutta missä viipyy suomen kulta! no, ehkä jo huomenna saan takaisin sen ainoan unkarilaisen kanavan. nyt voin katsoa telkkaria toissa. katsotaan josko jaksaisin blogata myos unkarin vaaleista jotain.
tänään on kuitenkin 'kotona maailmalla' -tyyppisiä uutisia: mulla on täällä yksi asuntolan kämpistä 3.-27. huhtikuuta. pitää mennä evakkoon kolmeksi yöksi - esimerkiksi matkustaa, mutta sitten on taas koti melkein kuukaudeksi. 27.4. ajattelin olla jo berliinissä tai vähintäänkin matkalla sinne.
siellä toivottavasti pääsen kahvittelemaan mm. marin kanssa (edelliset kommentit) - ja katsomaan jalkapallon mm-kisoja ulkoilmassa kun ei kuitenkaan stadionilla, paitsi saksalaisten ja 'ulkomaalaisten' niin myös toivottavasti jonkun teistä kanssa!