pitaa nyt sitten itse kommentoida kun ei kukaan muukaan ;-) mutta sitten tasta tuli niin pitka, etta postaankin tanne blogiin.
taalla unkarissa on siis tapana antaa OMALLE NAISELLE KUKKA naistenpaivana. eli viis naisista yleensa! arpad oli oikeassa, etta se on aika alentava tapa. siis tavallaan osoitetaan omalle naiselle, etta olet nainen. minua ei ole siis kukaan onneksi ominut. ja sovimme arpadin kanssa, etta naistenpaiva on aina myos miestenpaiva.
seurasin kuitenkin telkkarista erilaisia naistenpaivanuutisia. M2 unkarin valtionkanava uutisoi ei 'kukkia vaan oikeuksia' -kampanjan. ihan jees, vaikka oikeusretoriikka ei minusta ole kovin edistyksellista, mielummin esimerkiksi tasa-arvoa!
TV5 raportoi ranskassa jarkattavia pakkoavioliitoja vastustavista naisjarjestoista, joista jai vahan semmoinen kasitys, etta me valkoiset ranskalaiset autamme muslimeja...
useassa paikassa kerrottiin jalkapallokisojen aikaan tapahtuvan pakotetun prostitution vastaisesta kampanjasta, mika sinansa on hyva asia, mutta josta jai vahan semmoinen kasitys, etta koko homma tapahtuu vain silloin ja vahan epailyttaa tiettyjen maiden nimeaminen viisumipakkoa varten.
loppuillassa konservatiivinen saksalainen uutiskanava naytti amerikkalaisen dokkarin siita, etta kuinka kuukausikierto on luonnollinen ja hyva asia. opin, etta meilla kaikilla naisilla on ainakin yksi luova paiva kuussa, ja vaihdevuosina kymmenen kokonaista luovaa vuotta! onnittelen!