Uusi vuosi vaihtui kolmen kaverin vieraillessa. Kokkasimme, leivoimme kakun ja kutsuimme kolleegoja collegiumista sekä Nean kavereineen. Seuraavat päivät näytin sateista Budapestia, kävimme kylpylöissä ja tein iltapäivät töitä. Tasapainoinen alku vuodelle, ja kuitenkin niin paljon tekemistä, etten edes ehtinyt kirjoittamaan blogia.
Projektihakemus on kuitenkin nyt melko hyvissä kantimissa, ja viimeinen vieraistani, Eva lähti juuri. Tästä näyttäisi tulevan vuoden ensimmäinen valoisa päivä. Aion mennä äänestämään lähetystöön ja sitten maalle - väitöskirjan kanssa. Väitöstilaisuus on torstaina, ja sitä ennen pitäisi lukea mitä kirjoitin, jotta muistaisin mistä oli kyse ja huomaisin kaikki virheet. Täytyisi myös lukea muuta alan kirjallisuutta ja pohdiskella aihetta eri näkökulmista parin tunnin debattia odotellessa.
Uudenvuoden lupaukseni oli alkaa kuntoilla, ja hankin polar-kellon, joka paitsi mittaa pulssia, myös patistaa liikkumaan ja vahtimaan kuntotasoa. Syyskuussa kehuin kuinka olen hoikistunut, mutta nyt joulun ja viime syksyn jälkeen olen pulskistunut (kuten kaikki kolleeganikin) ja kuntoni on laskenut, sillä jatkuvan tulehduksen takia en päässyt liikkumaan, eivätkä kolmen minuutin portaat kodin ja työpaikan välillä riitä kuntoiluksi. Kakkujakin kai pitäisi vähentää, mutta kuinka se on mahdollista Budapestissa, etenkin kun on itsekin hyvä leipomaan..?
28054.jpg
28055.jpg