taas on viikko vierähtänyt blogaamisesta. kiiretää pitänyt ja matkustamista riittänyt. viikonloppu meni sedän 60-vuotis juhlaseminaarissa jyväskylässä. sieltä kuvia on hänen kollegansa sivuilla netissä. hirmu kiva tilaisuus, jossa oli tosi mukava nähdä tuttuja ja tavata uusiakin kollegoita.
seuraavana päivänä juhlistettiin kahden peruskouluaikaisen ystäväni kolmikymppisiä varkaudessa. nostalgiatunnelmissa juhlimme tyttöjen ja heidän miehiensä kanssa. kävimme tsekkaamassa varkauden yöelämääkin, jossa silloin kymmenen vuotta sitten pyörimme enemmänkin. paikat ja naamat olivat muuttuneet, mutta kumma kyllä tällä kertaa emme ainakaan me juhlavieraat tunteneet oloamme yhtä vanhoiksi kuin viimeksi vuosi sitten siellä ihmetellessämme. tai sitten tähän suhteelliseen vanhuteen alkaa jo tottua.
seuraavana päivänä äiti paistoi järvilohen ja söimme sukupäivällisen. maanantaina palasin takaisin helsinkiin ja tapasin lukioaikaisia ystäviäni, kun yksi meistä oli joutunut perhesyistä piipahtamaan suomessa. ylihuomenna alkaa opetus jyväskylässä. olen siellä torstaisin ja perjantaisin. töitä riittää kurssinteossa.