flunssa vaan pysyy. kuumetta ei ole mutta nyt mulla on yskä. toivottavasti perjantainen luentomatka länsi-unkariin köszegiin ei peruunnu. toistaiseksi en edes ajatellut mahdollisuutta, etten pystyisi puhumaan kahta tuntia. puhun sentään kotona, sillä mulla on vieraana vanha ystävä englannista, jonka lähetin tänään yksin kaupungille nauttimaan kauniista säästä, ihmeelliset +14'C.
lepäilen ja teen töitä. sain sovittua aleksanteri-instituuttiin tutkijaseminaariin luennon syyskuulle, jotta tekemistä riittää syksyllekin! köszegiin yritän kirjoittaa luentoa aihesta 'Political frontiers, consensus, and democracy: problematising political polarisation', ja kommentteja unkarin politiikasta. yhden sovin jo brittiläisen red pepperiiin, jonka online-versioon olen jo viime syksynä kirjoittanutkin. yritän viimeistään ensi viikolla saada valmiiksi jotain suomeksi... tuntuu tällä hetkeltä vaikealta kirjoittaa politiikasta suomeksi, mutta äiti tulee kylään sunnuntaina, jotta eiköhän se sitten helpota!
tuuli blogasi hyvän poliittisen kommentin nais- ja perhepolitiikasta. samoin tutkijaystävieni poliittista tekstiä on suomennettu, sain juuri linkin. näistä carlos, tosi mukava espanjalainen progemies ja nuori tutkija, on juuri saapunut suomeen, helsinkiin kuudeksi kuukaudeksi, ja tapaisi mielelläni hyviä tyyppejä. mielelläni tutustuttaisin teitä, mutta kun en ole paikalla, ehkä se näin onnistuu virtuaalisestikin? voitte vaikka meilata carlosille tai pyytää minua jättämään hänelle viestin.