ja niin sitten tanssittiin lauantaina juhlien 80-vuotista bauhausia. ja sitä, kuinka kymmenen vuotta sitten UNESCO-suojeltu rakennus on vihdoin saatu restauroitua. konferenssi, jazzia ja lopulta vielä punkahtavaa rautalankarokkia. ja koko 'uusi puoli' oli näyttelytilaa. esillä oli mm. elämäni ensimmäinen ääni-installaatio.
älkää toki kuitenkaan kuvitelko, että tämä on "pelkkää taidetta" - onhan kyseessä tutkimus eurooppalaisiin kulttuuripääkaupunkeihin.
töiden puolesta menee hyvin. täällä on paljon erilaista porukkaa, jotka tekevät kiinnostavia juttuja - joista voin minäkin ammentaa tietämystä ja asiantuntemusta. olemme käyneet läpi erilaisia syntymässä olevia projekteja.
huomenna kuitenkin tanssitaan tampereella velipojan häitä. ja toivottavasti vielä hartaammin ja pidempään kuin bauhausin pyöreitä vuosia. eli aamulla aikaisiin junalla berliiniin ja sieltä eteenpäin tampereelle. jo iltapäivällä kahden jälkeen suomessa. helsingissä olen perjantaista sunnuntaihin. jos olette kuulolla, soitelkaa!
hyvää joulukauden alusta!