ja niin sitten lahjanvaihtobileissä käteeni jäi itse tuomani aalto-jääpalamuotti. olisin voinut vielä saada sen vaihdettua jouluvaloihin, mutta annoin siihen mahdollisuuden vieressäni istuvalle kämppikselleni, joka sai järkyttävää hajuteetä, jota kumpikaan meistä ei olisi halunnut viedä kotiin. haaveilemansa muovisen puolimetrisen koiran sijaan hän sai kuitenkin onneksi ne jouluvalot.

jouluvalot on meillä täällä kollegissa minun aloittamani trendi. hankin luxembourgista siniset tähtivalot, jotka ovatkin olleet jo EUurbanismi-teemaisen kollegimme maskotti. voihan niitä käyttää tarvittaessa joulukauden jälkeenkin. ja meidän valkoiseen ikea-sisustettuun 70-luvun sosialistiseen kerrostalokämppäämme ne tuovat vähän enemmän väriä ja välkettä.

mutta takaisin töihin. ylihuomenna esittelen tutkimustani edelleen täällä kollegissa. eilen taas sain hyvää palautetta ja kutsun jättämään uusi versio artikkelistani politiikan teorian alan huippujulkaisuun. pitää käyttää hieman aikaa jälki-nietzscheläisyyden pohtimiseen. eli töitä riittää, mutta hyvin menee.