Uusi hakemus on jätetty, koti on imuroitu, olohuoneessa on uudet verhot ja makuuhuoneessa on kattolamppu. Tässä muutamia viikonlopun saavutuksia.
Hakemuksen kirjoitin aivan eri aiheesta kuin edelliset, mikä helpotti oloa. Katsotaan mitä päädyn tekemään. Tässä puuhassa kului kaksi intensiivistä työpäivää, mikä on aika vähän, mutta CV oli äskettäin päivitetty ja tutkimussuunnitelma sai olla vain kolme sivua. Pyrin nyt myös siihen, ettei näihin menisi ihan liikaa aikaa, kun tuloksista ei ole mitään takeita. Vertailun vuoksi: akatemian hakemuksen eteen oli sentään tehty pari viikkoa töitä. Jätin hakemuksen 17.47 pääpostiin, eli oikein sopivasti ajallaan.
Verhokangas löytyi, kun lähdimme Eevan kanssa ostoksille lauantaina. Kupla pääsi kesän viimeiselle ajelulleen Espooseen.
Pääsyy oli se, että kotona vilisi pölykoiria, sillä olin palauttanut lainaimurin noin kuukautta aikaisemmin. Nyt meillä on siistiä ja voin taas kutsua vieraita kylään paremmalla omatunnolla. Pölynimurin ostaminen olikin vaikea homma, mutta samalla päädyimme lamppualeen. Pimeä tulee yhä aikaisemmin, ja makuuhuoneessa ja eteisessä ei ollut vielä kattolamppuja...
Ja kun nyt ostoskeskukseen asti päästiin ja alet olivat käynnissä hankin sisäliikuntakengät, jumppapallon ja jumppakuminauhan. Eläköön terveet elämäntavat, joita vastaan olen onnistuneesti toiminut tälläkin viikolla, muun muassa tämän kannettavan edessä istumalla ja viettämällä monitieteistä elämää keskustakampuksella. (Mutta se oli tosi hauskaa ja hyödyllistäkin!) Laitoksella, jossa opetan, alkaa huomenna sählyvuoro: miten siis ois monotieteinen kanssakäyminen?