blogaan taas helsingissä. tässä vieressäni nöpö kysyy mikä se semmoinen blogi on. nettipäiväkirja. lukisikohan se tätä? ei varmaan juuri nyt tartte sillä asun täällä hänen ja sisarensa ja äitinsä kanssa seuraavat kaksi kuukautta. meillä on kivaa! niin onkin, vaikka tänään meillä siivotaan. söimme valtavan hyvän brunssin tänä aamuna, vieraitakin kävi. mukavaa olla takaisin täällä.
dessaussa 1.3. oli aika kiireinen esittelypäivä. kaikilla kymmenen minuuttia aikaa esitellä projektiaan siihen liittyvien julisteiden kautta ja kymmenen minuuttia aikaa keskustella siitä. kolme julistetta: 2xA1 ja 1xA2. kuulemma esitteleminen sujui loistavasti ja oli selkeä. aihe kiinnosti ja niin edelleen. oli kiva katsoa kaikkien töitä, jotka sitten peittivätkin koko työtilan seinät. ryhmäprojektitkin esiteltiin arvioitipanelille, jotka antoivat kommentteja. sitten vihdoin lähes 10-tuntisen työpäivän päätteeksi laitoksen johtaja kokkasi ja me söimme, joimme ja tanssimme. lähes aamuun asti. ainakin jotkut. lähdin itse seitsemän junalla suomeen.
perjantaina ennätin syömään isäni ja veljeni kanssa ja vielä ystäväni nannan taidenäyttelyn avajaisiin kulmagalleriaan. kauniita, elämäniloisia kuvia. ehdin tavata kavereitakin. mitä päiviä. ja tänään sitten 30-bilekauden seuraava koitos kalliossa. mutta ehdinpäs blogaamaan sitä ennen. no, nyt olen turvallisesti suomessa: ottakaa toki yhteyttä, te tätä lukevat ystävät ja sukulaiset, kun joudatte!