Carolinasta lähdössä. Rannikolla oli aika upea, sää tosiaan lähemmäs 30'C keskipäivällä. Kävin kiipeämässä majakkaan, kahlaamassa rannassa ja kävelemässä luonnonsuojelualueella.
Eniten kuitenkin ajoin autoa yhteensä 747 mailia, käytännössä viiden päivän aikana. Rannikolta ajoin keskiviikkona Raleigh'n tienvasrsimotelliin. Tsekkasin illalla osavaltion pääkaupungin monumentteja ja seuraavana päivänä shoppailin lähinnä kirjoja ja ajoin yliopistokaupunki Durhamin kautta Hillsborough'n kylään.
Jälkimmäinen on Carolinan entinen pääkaupunki, mutta nykyään maalaiskylä, jossa asuu sekä hightech-työläisiä, yliopistoväkeä ja kirjailijoita. Olin siellä kollegani luona yötä, mikä olikin tosi mukavaa. Kaunis asunto 1800-luvun talosta, joka on täysin nykyaikaisessa kunnossa. Sille kalpenevat brittiläiset yritykset asua Viktorian aikaisissa taloissa.
Kollegani on töissä Pohjois-Carolinan yliopistossa, jonka pääkampus on Chapel Hillissä. Ajoin sinne kumpuilevaa tietä pitkin ja kävin ostamassa välttämättömät siirapit ja maapähkinävoit. Tähän mennessä olin jo hankkinut käsimatkatavarasta käyvän toisen laukun.
Pohjois-Carolinan länsiosiin en ennättänyt, mutta jo Hillsborough'n lähistön kumpuileva maasto upeassa ruskassa oli hieno nähtävyys. Ensi kerralla sitten sinne vuoristoon, vaikka oli se rannikonkin luoto upeaa ja värimaailma todella hieno tähän aikaan vuodesta...
Lopetan, ennen kuin alkaa vaikuttaa siltä, että joku palkkasi minut mainostamaan Carolinaa matkakohteena... ja nousen lentokoneeseen. En keskiviikkoaamun jälkeen ollut päässyt lukemaan meilejäni, mutta tässä siis kuulumisia.