kyllä on ikävä niitä kauniita aurinkoisia syyspäiviä jotka loppuivat viime viikolla. ja nyt päiväkausia ilman aurinkoa. kuinka selviän? pitää aloittaa päivä sauvakävelylenkillä sillä niskat ovat jumissa. mutta työtkin kutsuvat. opetin eilen diskurssiteoriaa ja tunnin aloituskysymykseni oli mikä rooli paradokseilla on elämässänne. ovatko paradoksit harvinaisia tai lähes mahdottomia vai lähes jokapäiväisiä dilemmoja? miten reagoisitte paradoksiseen tilanteeseen?
niinpä niin... paradoksista kyllä pääsimme aika pitkälle aivovoimistelussamme eilisellä tunnilla.
viikko on siis tosiaan alkanut viikonlopun hauskojen juhlien jälkeen. tullessani kotiin aamuneljältä lauantaiyönä vastaan tullut lehdenjakaja yritti iskeä minut. kieltäydyin "hauskanpidosta" englanniksi. multi-tasking ja erilaisten palvelujen yhdistäminen lienee edennyt pidemmälle kuin osasin kuvitellakaan. ehkä juuri siksi edellisaamun lehti kolahti luukusta vasta aamukahdeksalta.
mutta kykenisikö lehdenjakajafantasia horjuttamaan putkimiesfantasian asemaa..? euroopassa polemisoitu "puolalainen putkimies"-ilmiö tehosi juuri siksi, että se nostatti seksuaalimielikuvia. nämä mielikuvista olivat usein kovin ...paradoksaalisia. juuri näinä päivinä suomessa puhuttaa työperäinen maahanmuutto. katsotaan mitä siinä keskustelussa tapahtuu.