niin siinä kävi, että uusi elämä tohtorinhatun (tai ainakin sen puhuvan miekan kiitos annukka, antti, minna, mikko) juhlimisen jälkeen alkoi kannettavan uudelleenasennuksella. sain onneksi filet talteen - vaikken meilejä kuitenkaan. tähän nyt sitten kulunut kaksi työpäivää. 
mikä kuitenkin tässä prosessissa piristää on love recordsin juhlaradio (LoveRadio 102.40FM Helsingissä, muuten netissä). ja samalla sain pestyä ikkunat setäni luona.
myöhästyneet työt ovat yhä myöhemmässä. kaaosta riittää. pitää alkaa ensin lähettää matkalaskuja, sitten artikkeleja. onneksi huomasin, että minulla on yliopistolla oikeus printata.
paluu juhlista arkeen. lämmin kiitos kaikille juhlijoille ja muistaneille!

ps. kanssanörteille tiedoksi: kokeilen siis nyt mozillan seamonkeytä nettaamiseen ja meileihin, latasin myös sunbird-kalenteriohjelman.
pps. neuvokkaana nörttinä ja parin meiliohjelman kanssa räplättyäni sain meilini seamonkey-meiliohjelmaani. paitsi parin viime viikon lähetetyt mulla on nyt tallessa kaikki säästetyt meilit. mutta kuinka paljon tähän kaikkeen pitää kuluttaa aikaa?