Kivaa, kun Jennikin kävi visiitillä blogissani. Sen myötä myös minun blogini kävijämäärät kasvoivat, sillä Jemory kuuluu mimmiblogien aateliin. Kävin kurkkaamassa mitä muut blogaavat, eli tutustumaan maailmaan, jonka täälläkin piipahtavat varmaan tuntevat. Jotenkin tuntuu siltä, että muiden blogit ovat hauskempia ja jännempiä kuin minun. Saatan vaikka kertoa, kuinka kuulin radiosta kuinka Suomi voitti Puolan 3-1.
Mutta toisaalta minähän kirjoitan lähinnä kavereille ja sukulaisille, tulevatpa sitten tänne tai eivät. Ja siihen pätee sama kommunikaation sääntö kuin muuhunkin sisäjoukkoon: minun ei siis tarvitse yrittää olla yhtään sen hauskempi, fiksumpi tai tyylikkäämpi kuin olenkaan - ja jos joku muu päättää, että olen jossain määrin kiinnostava, niin se on vain plussaa. Nääs tänne kotiin maailmalla eksyy aika paljon porukkaa kaiken maailman google-hakujen kautta. En usko, että moneen hakusanaan (esim. jouludrinkit) löytyy vastausta, mutta mahdollisesti ohimennen jotain. Googlesin veljeni eilen, ja tämä sivusto on yksi parhaista tuloksista. Kunpa olisikin elämässä vain aikaa surffailla ja blogailla.
Vaan ei: lähden tästä kohtsillään päiväksi maalle Turaan. Seminaarimme on ohi, kaikki olivat tyytyväisiä.  Todella lämmin tunnelma. Finnagorassa Hanna piti meistä hyvää huolta, myös Collegium Budapestin osuus toimi. Oli kiva nähdä vanhoja kavereita ja kolleegoja. Kyselevät, että millonkas sitä seuraavan kerran tänne Budapestiin tulen. Yleensä on ollut seuraavat matkat suunnitteilla, mutta tällä kertaa ei mitään aavistusta. Tuntuu hassulta - olenhan yhdessä kotikaupungeistani!