kiitos onnitteluista!
vanhuus... ei näkynyt juhlinnan jälkeisenä krapulana, juhlimme ilmeisesti aikuisesti, tiistai-iltahan se oli muutenkin. oli oikein mukavaa, ensin politiikantutkijoiden kanssa, ja lopulta hennan ja eszterin poikaystävineen (vihdoin olimme kaikki paikalla!), mirjan - ja collegiumilaisten kanssa. iloitsin kauniista lahjoista: sopivasti oranssista kukasta - ei siis poliittiseen väritykseen vaan uuden kämpän sohvaan sopivan; unkarilaisesta kirjasta nimeltä Ájlávjú; ja soitosta - kollega pyysi paikalla ollutta kansanmusiikkibändiä soittamaan ihan mulle, ja vielä pitkän biisin mikä tarkoittanee pitkää ikää!
... mutta tänään on kyllä sitten muuten vituttanut se, että a) kirjaani julkaiseva proffa ei muista mikä on kirjani aihe, b) täytyy luovuttaa toimistotila ja työympäristö jossa juuri vaalien alla olisi ollut hyvä keskustella kolleegan kanssa lehtien ääressä, vaikka asuuhan hän tuossa naapurissa, c) aiemmin kuopatuksi julistettu vaalikommentaaritilaisuus onkin nostettu taas esille, siitä on keskusteltu, päivä sovittu, mutta loppujen lopuksi minun vieläkin täytyisi 'puhua rehtorin kanssa' - lähetin juuri meilin, jossa oli myös viimeinen suunnitelma, d) en saa tehtyä töitä - pitäisi kovasti kommentoida vaaleja, eikä yrittää suostutella setiä. tunnin päästä alkaa kollegiumin illallinen, iskä saapuu illalla, ja kaikki tämä on tosi ihanaa, mutta - milloin ehdin tekemään töitä? semminkin kun haluan tehdä töitä ja huomenna on jo eka deadline!
mutta kun siitä ei nyt seuraavaan hetkeen tule mitään, päätin, että liitän tähän pari kuvaa, niin tulvasta kuin pécsistä, josta siis tulee 2010 euroopan kulttuuripääkaupunki.
60265.jpg
Tässä maanantainen Tonava: Budan puolen rantaa.
60268.jpg
Uutta arkkitehtuuria Pécsissä.
60269.jpg
Ági ja 50-luvun arkkitehtuuria Pécsin Uránvárosissa.
60294.jpg60293.jpg
Minä ja pikku Eszti, Ágin ystävien luona.
60282.jpg
Pécsiä mäeltä.