Liebe Gruesse aus Berlin!
Kesän hullut matkat jatkuvat syksylläkin. Ennätin lennolleni, vaikka eilen tulikin töiden kanssa vähän kiire (ja missasin deadlinen, josta luulin, että se oli vasta huomenna).
Onneksi osuin samaan bussiin Finnagoran Hannan kanssa: meillä oli tosi hyvät keskustelut, mm. naisista ja akatemiasta. Teema, johon olisi hyvä palata. Molemmat vielä muistelemme mukavaa Budapestin konferenssia. Mutta on tämä tietty aika hassua, että saapuessani tänne puhuin suomea, englantia, unkaria, saksaa ja vielä joillekin turisteille pari sanaa ranskaakin vain muutaman tunnin sisään.
Tällä kertaa eeppisillä matkoillani minulla oli mukanani 25 kiloinen laukku, joka jää tänne Berliiniin Susannen luo. Susanne ja Eva voivat hyvin, sunnuntaina tapaan vielä muitakin paikallisia ystäviä.
Olen menossa Weimariin, kiinnostavaan konferenssiin, jonne minut on kutsuttu, ja matkat maksettu jne. Sinne siis pian, mutta on se vain niin kotoista olla täällä Mehringdammin Rubens kahvilassa. Evan kanssa meidän oli tapana istua täällä tunteja nettiä käyttämässä, vaihtamassa kuulumisia, ja syömällä ihania kakkuja. Ehkä vielä toistekin, kunhan taas palaan Saksaan.