tervehdys metropolista. olen hengissa, vaikken ole ehtinyt kirjoittaa, enka kayda netissa taikka lukea meileja. yritan saada pian netin kampille, mutta toistaiseksi ohjelmassa ovat nettikahvilat - syon tosin samaan aikaan sushia, silla huomasin etta voin yhdistaa nama kaksi.

taalla on ollut oikein kiinnostava kasitehissan seminaari, jossa tutustuin mukaviin tyyppehin. kylassa oli sita varten tanne tullut kolleega szucsi, joka sitten otti matkatavaroikseen parikytkiloisen rinkkani. umut ja feri tulivat eilen, ja toivat mm. pyoran ja monitorin. pyorasta oli pakatessa unohtunut mutterit, mutta monitori oli minun pakkaamani ja huippukunnossa.

kamppa on tosi upea, aika taynna kirjoja jne. (esim. flyygeli) mutta kolme huonetta ja keittokomero kreuzbergissa on onnistunut asuntovalinta. onnistuin jo piilottamaan kaikki omat tavarani huoneiston katkoihin. lankanumero on muuten 030 8222630.

niin, ja kaiken taman akateemisuuden jalkeen: hyvaa vappua! olen onnistunut toteamaan berliinilaiset oluet loistaviksi (vehnaolutta kolmea eri lajia, ja tummaa ja mustaa olutta... sanoisin, etta olen saapunut taas pohjois-eurooppaan). kavimme juuri taalta kohti suomea lahteneen karin kanssa katsomassa nayttelyt poliittisista julisteista ja MM-jalkapallovalokuvista saksan museossa. siita vappu alkaa. ensi viikolla sitten lisaa kreuzbergin vapusta...