Ystävälläni Annalla on Fellowship Innsbruckissa, taiteilijoiden talolla, joka on vanhassa linnassa vähän keskustasta ylöspäin kohti vuoria. Aika hauska paikka jossa on perinteisesti ollut tirolilaisia taiteilijoita ja jonka johtaja kannattaa kansainvälistymistä ja taiteen teoreetikkojen, kuten Anna, ja tekijöiden yhdistämistä yhteen tilaan - kirjaimellisesti.
Niitä vuoria vain ei tänään oikein näy, sillä täällä sataa räntää. Olisi pitänyt tulla jo eilen, silloin oli kaunis päivä. Tein äsken pienen kävelylenkin, jonka aikana vähän kirkastui ja näin mm. hyppyrimäen. Toivottavasti huomenna sää on parempi, minun pitää palata silloin jo Budapestiin, sillä opetan maanantaina ja iltapäivällä on Stuart Hallin pitämä seminaari, josta kuulin paikallisilta kontakteiltani.
Innsbruck vaikuttaa ihan hauskalta paikalta, vaikka onkin melko pieni, ja täällä rinteellä on lähes mahdotonta kävellä ympäriinsä sillä kaikkialla on yksityiskatuja, -portaita ja -kujia. Keskustassa on ihan trendikkäitäkin ravintoloita ja pubeja, Wienin ja Manchesterin jne. malliiin. Nyt pääsen kuitenkin jatkamaan ihmettelyä, kun Anna vapautuu tapaamisestaan pomonsa kanssa.
Perjantaina tapasin kovasti tuttuja Wienissä IWM:ssä eli se parin tunnin visiitti meni kiinnostaviin keskusteluihin ja lounastamiseen. Kotoista. Matkoillakin!