Kuinka voikaan olla näin voipunut. Eikä 'loppu' ole vieläkään tullut. Joose ja Riikka lähtivät maanantaina. Kävimme Joosen kanssa kylpylässä ja progelevykaupassa. (Kuuntelen parhaillaan kokoelmaa unkarilaista progea vuodelta 2004, kansainvälisempää klassikkoa 'In and Out of Focus' tuli jo eilen soitettua.) Sillä aikaa kun nuoripari nautti romanttisista maisemista linnavuorella, minä tutustuin heidän kavereihinsa ja paikallisiin edellä mainitussa Rock Randevussa.
Deadlinet ovat sitten kaikki torstaina. Se väikkäri pitäisi olla silloin valmis, mutta sitä väsään huomenna. Tänään opetin unkariksi, ja näin illantuimaan pitäisi valmistaa power point esitelmä. Hirvittää, siinähän pitää ihan tietää etukäteen, että mitä aikoo sanoa ja missä järjestyksessä. Ehkä näyttäisinkin vain viitettä antavia kuvia... Toisaalta aiheeseen liittyvän Laclaun hegemonia-prosessin logiikan voisi piirtää esiin olla selkeästi. Täytyy myöntää, että olen viime aikoina tottunut käyttämään liitutauluja luennoinnissa ja opetuksessa. Kuulemma paikalle on tulossa väkeä budapestin jenkki suurlähetystöstä, ja muutenkin paljon porukkaa, unkarilaisia politologejakin. Pitää siis olla myös skarppina. Hui!
Hyviä uutisia sentään: minut kutsuttiin kuitenkin ainakin kahdeksi kuukaudeksi Berliiniin DAADilla. Virallinen vahvistus ja kutsu on tosin vielä saamatta. Mutta kivaa! Se tarkoittaisi sitä, että ehtisin keväällä myös Meksikoon katsomaan ex-kämppistäni Danielia ja Suomeen opettamaan ja muutenkin. Eli vaikka kahden kuukauden oleilu jossain on oikeesti aika hankalaa noin niinkuin asettumisen kannalta, niin en todellakaan valita (ainakaan vielä ;-). Ehdotin touko- ja kesäkuuta, vaikkei se välttämättä sovi saksalaiseen akateemiseen kalenteriin, niin ne ois aika mukavat ja toivottavasti lämpimät kuukaudet Preussissa.
Mutta nyt keskittymään tärkeimpään!
ps. tässä näin jälkikäteen pari sattumanvaraista kuvaa. tervetuloa kylään;-)!
21806.jpg21807.jpg21808.jpg
Tässä olemme Joose ja minä sekä Riikka (4. oik.), ystävänsä Nea (3. oik.) vieraineen ja poikaystävineen, sekä Suvi (2. oik.), joiden kanssa on tullut biletettyä. :-)