Kivaa, että joku on jo käynyt sivulla. Tässä päivän pieniä tapahtumia.
Kiire painaa päälle. Huomenna aamulla pitää jättää väikkäri esitarkastettavaksi, vaikkei se olekaan siinä kunnossa kuin pitäisi. Loppupäätelmät ovat kirjoittamatta, ja kokonaisia alaviitteitä puuttuu yhä. Ihmeiden tekeminen on vaikeaa, varsinkin kun on aina juostava.
Tänään oli käytävä Diskurssi-työpajassa (ks. linkki viereisellä sivulla) keskustelemassa ja kertomassa mitä opetan tänä syksynä. Toverit kertoivat kokemuksistaan Essexin kesäkoulusta, kriittisesti, mutta kuulemma oli kiinnostavaa. Toivottavasti myös oma kurssini diskurssi teoriasta, jonka siis pidän unkariksi marraskuussa on kiinnostava. (Pitää harjoitella lokakuussa sanastoa, onneksi proffani Ernesto Laclaun kirjoituksia on käännetty jo vähän unkariksi, toisin kuin suomeksi.)
Sen jälkeen kävin myös Collegium Budapestin ovella, mutta olin edellisen tapaamisen takia hieman myöhässä illan hienosta esitelmästä. Ovella oli joku mies tähyilemässä puku päällä, joten hipsin vain pikaisesti Ruszwurm kahvilaan hakemaan palan kakkua (krémes) työn teon helpottamiseksi - ja huonon omantunnon lisäämiseksi. Olisi tietenkin pitänyt mennä kuuntelemaan esitelmää ja esittelemään itseni collegiumin väelle, mutta nyt ei jouda. Söin äidin keräämistä sienistä eilen tehtyä risottoa. Ja nyt takaisin töihin loppuillaksi - taikka yöksi: oi ei!
ps. Ostin tänään lennot Suomeen 15.-30.10. Maksoi mielestäni aivan tajuttomasti (kuitenkin alle 300 euroa). Olisi pitänyt lentää halpalennoilla Lontoon kautta puoleen hintaan, mutta nyt en ehdi, ja Collegiumille on jo selitettävää tässäkin. Kiva kuitenkin mennä kahdeksi viikoksi, jos vaikka ehdittäisiin nähdä kunnolla!