Kommentit esitarkastajalta tulivat eilen illalla. Ei juuri uutta mitä en olisi jo ennestään tiennyt, tai osannut ennakoida. Nyt on siis kuitenkin virallinen lista siitä mitä pitää tehdä. Kiire siis vain jatkuu.
Eilen tein alaviitteitä. Niissä kestää kamalan kauan, kun ne eivät ole kaikki valmiita ja niiden formaattia pitää muuttaa (mulla ei tietenkään ole mitään ohjelmia tähän, eikä juuri nyt aikaa niiden opettelemiseen ja tietojen syöttöön). Laskin, että varaisin alaviitteille päivän per luku, ja sitten jäisi viikko niiden muiden korjausten tekemiseen, päivä liitteiden, esipuheen jne. tekemiseen ja vielä päivä siihen, että panee kaikki luvut yhteen ja muuttaa sen Open Officessa pdf-fileksi, jotta se on sitten helppo vain printata Essexissä. Pitäisiköhän vielä olla päivä jona sen lukee alusta loppuun..? hmm... toivottavasti siihen riittää aikaa. Virallinen deadline on siis 30.9.
Tänä aamuna sain hyviä kommentteja viimeiseen lukuuni, jota ei ole vielä kukaan paikallinen lukenut (käsittelee Unkarin politiikkaa 2002-2005), unkarilaiselta kolleegaltani Szücsiltä, joka vietää pari kuukautta Jyväskylässä. Kuulemma työni on tosi kiinnostavaa: Jippii! Tällä tsemppauksella jaksaa taas painaa.
Nyt lähden kirjastoihin. Moi!