olen aika kuitti.
tänään pidin 'suuren esitelmäni' kollegiumissa, paikalla oli vähemmän porukkaa kuin ajattelin, mutta silti hyvä yleisö, ja hyviä kysymyksiä. ja kuulemma näytin hyvältä jne. :-) kuulemma homma ei mennyt kaikilta yli hilseen, vaan pikemminkin vaikutti siltä että yleisö tajusi mistä on kyse. (tosin kuulemma jotkut täällä asuvat ulkomaalaiset eivät tienneet missä budapestissa on Deák tér: ehkä asumme liian keskustassa, kun jengi ei tunne kaupungin ainoata metron risteysasemaa. ihan niin kuin sanois, ettei tiedä missä on rautatieasema helsingissä.) oli mukavaa puhua unkarin politiikasta englanniksi isolle yleisölle, ja miettiä mihin suuntaan on hommat täällä ovat menossa, etenkin kun ensi vuosi on vaalivuosi.
ongelmia koneen kanssa tuli, kuten aina: tein esitelmän open officella, ja edellispäivänä kysyin, että onhan semmoinen siinä toisessa koneessa. pointti ei oikein mennyt perille. siitä huolimatta suosittelen lämpimästi kaikille OO kakkosta, vaikkei tavalliset sen tuottamat filet toimikaan aiemmassa versiossa.
mutta suurin uutinen on, että jätin väikkärini! se on nyt essexissä. tiedän, että siihen pitäisi saada vaikka mitä korjauksia noin sisällönkin puolesta, mutta menköön. katsotaan meneekö se läpi näin, ja tehdään korjaukset ainakin siihen julkaistavaan versioon.
kiitos kaikille tuesta!
taidan lähtä ihmettelemään maailmaa, ja jättää koneen rauhaan tältä päivältä!