juhannustoivotukset jäivät vähemmälle. on ollut nimittäin aika kiire. vieraita, menoa ja jalkapalloa riittää. tänään meille tuli äiti käymään ja joose perheineen lähti pois. oli tosi mukavaa, että jooset olivat täällä.
vietimme juhannusta jakamalla pullon kuohuviiniä (ja juomalla hieman georgian tuomaa ouzoa). makkaran siaan hain kulmalta falafelia. lauantaina katsoimme joosen kanssa jalkapallo-ottelun, ja sen jälkeen hain thai-takeawayta ja jäin lapsenvahdiksi.
saksa sekosi täysin juhannuspäivänä - meidän katu kun on yhden sortin pääväylä sillä kulki autoja pillit soiden koko loppuyön. onneksi vauva pian tottui meluun. joose ja riikka toivottavasti näkivät hulinaa kaupungillakin.
sunnuntaibrunssilla vietin nadinen synttäreitä ja loppupäivä - kun sieltä päädyimme eteenpäin meni jalkapallolle. ensin pelasimme puistossa ja sitten katsoimme jalkapalloa koko loppupäivän...
äiti kertoi kuulleensa suomessa radiosta englanti-pelin, jossa selostajasedät eivät oikein tienneet miksi beckham oli joukkueessa. kuitenkin becks ratkaisi koko matsin potkulla, jossa ei ecuadorin puolustuksen taidoilla ollutkaan enää väliä. saa nähdä kuinka ne pärjäävät lauantaina. tänään täällä baarissa kommentoivat naapurit, että kumma kun van nistelrooyta ei kuitenkaan pantu kentälle, vaikka hollanti niin oli maalia vailla. samaa mietin minä, vaikka kannatimmekin portugalia - sillä täällä on tapana olla hollantia vastaan...